مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام. دختری 27 ساله هستم که متاسفانه بکارتم رو بالاجبار از دست دادم و پیامهای مستند مبنی بر این اجبار و انجام این کار رو دارم. اقایی که این کار رو انجان دادن بعد از اینکه دیدن من تن به رابطه نمیدهم مرا ترک کردند. حراست محل کار ایشون چون ... ... ... ... هستن بسیار حساس میباشند. سوال من این است که اگر من از طریق وکیل گزارش بدم به حراستشون راه به جایی میبرد که ایشون را اخراج کنند یا اینک به کارش لطمه وارد شود? به حراست که زنگ زدم گفتن اگر مستندات دارید حتما تشریف بیاور و حتما واکنش نشان میدهیم. سوال دیگرم این است که ایشون میتونن بر علیه من چه کاری یا شکایتی انجام دهند در قبال این کارم? اگر به دادگاه کشیده شوم چه میشود? شلاق دارد? چون به دلیل خونریزی شدید دکتر مرا جراحی کرد و من دیگر به پزشکی قانونی نمیتونم برم و جرم برایم شناخته نشود? اینک اگر به دادگاه کشید پدر مرا میخاهند? دوماه پیش اتفاق افتاد این موضوع. ممنون میشم راهنمایی کاملم کنید

پاسخ ها :

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام،موضوع ارتباطی با حراست ندارد، حراست صرفا در امور شغلی وی دخیل است،و نیاز به محکومیت از طریق محاکم وجود دارد.ضمنا پدر شما را نمیخواهند، خواسته شما میتواند از طریق شکایت کیفری مبنی بر تجاوز به عنف پیگیری شود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت طرح شکایت واثبات اجباری بودن ازاله بکارت برای شما جرمی متصور نیست.
همچنین حراست اداره موصوف قطعا شما را به دادگاه معرفی واعلام میدارد بعداز اذ نتیجه از آنجا تنبهات لازمه را علیه کارمندش اعمال میکند چون هنوز جرمی اثبات نشده است.