مشاوره حقوقی رایگان - عودت حکم بازخریدی به بازنشستگی

باسلام پدر اینجانب در سال 56 استخدام شهربانی بوده در سال 60 به مدت دو ماه عازم جبهه شده بصورت ماموریت در منطقه ابادان در حین حادثه ای دچار موج انفجار شده و برگشته است منتها بعد نتوانسته ادامه خدمت کند در محل کار خود و ناراحتی ها و حالتهای موجی بودن را داشته کمیسیون پزشکی تشکیل شده و نظر داده که ایشان از داشتن اسلحه منع شود منتها مقامهای مافوق ترتیب اثر نداده و ایشان همچنان سرپست بوده که در یکی از این کشیکها حالت جنگ تداعی شده شروع به تیراندازی کرده و از هوش رفته مدارک پزشکی موجود است به متعاقب این قضایا بعد از چهار سال ایشان را بازخرید کرده اند چون پدرم موجی هست و بی کس و فامیل تا الان کسی پیگیر کارش نبوده ایا میشود برای بازنشستگی ایشان به دیوان شکایت کرد لطفا راهنمایی کنین ضمنا چون مدت حضور در جبهه کمتر از 6 ماه است ایشان جانباز محسوب نمیشوند ایا بندی قانونی به نفع ایشان هست ؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

متاسفانه بنده تخصصی در این حوزه ندارم لطفا از همکاران دیگر سوال کنید . ممنون