مشاوره حقوقی رایگان - بیمه استعلاجی

سلام
بنده برای یک شرکت پیمانکاری کار کردم و بیمه برایم کم میکردن. بنده مورد عمل جراحی ستون فقرات قرار گرفتم و دو ماه استراحت به بنده دادن وقتی با شرکت مطرح کردم گفتن ما بیمه استعلاجی رد نمیکنیم فقط بیمه شما قطع میشود ولی بعد از خوب شدن بیا سر کار . بنده به بیمه مراجعه کردم میگویند تا اونها استعلاجی رد نکنند ما این دو ماه را هیچ کاری برایت نمیتوانیم انجام دهیم.
بنده باید چکار کنم؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

اگر شرکت دولتی است باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید و اگر خصوصی است میتوانید الزام شرکت به رد کردن استعلاجی شما را از دادگاه حقوقی مطالبه نمایید. ممنون