مشاوره حقوقی رایگان - جرم منافی عفت

پسرم که 12 ساله است توسط دو نفر با زور که یکی 17 و دیگری 20سال سن دارد خواستند عمل لواط را با پسرم انجام بدهند. پسرم میگه لباسم را دراوردند و خواستند با من عمل منافی عفت را انجام دهند فرار کردم.
خودم بعنوان پدر شرم کردم که از پسرم سوال کنم که ایا تو را در آغوش و یا بوسیدن قبل از اینکه اقدام به این عمل نامشروع بکنند.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید شکایت کنید