مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع یا عمل منافی

سلام ، ببخشید من چند مدت پیش با خانمی دوست بودم که عکس دو نفره باهم داشتیم و پیام های غیر اخلاقی واتساپی ، و شوهر اون خانوم همه عکس و پیام ها رو ضمیمه پرونده کرده بعد طرف میاد محضری رضایت میده، بعد دوباره شکایت میکنه و دو جلسه برگزار شد و الان دوباره شوهر اون خانوم تو دادگاه به خانومش رضایت میده و الان قاضی یه جورایی با من بد شده میخاستم ببینم چه حکمی به من تعلق میگیره ، من مجردم هستم و اصلا تا حالا سابقه کیفری نداشتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات رابطه نامشروع غیر زنا به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.
دادگاه می تواند از یک ضربه تا 99 ضربه شلاق تعیین کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به هر صورت در صورت اثبات جرم رابطه نامشروع تا 99 ضربه شلاق محکوم خواهید شد