مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

باسلام بنده مالک و دیگری سرمایه گذار و سازنده است درصد مشارکت هریک از طرفین 50درصد است. در متن قرارداد شرط گذاشته شده در صورت انصراف هریک از طرفین در هر مرحله از ساخت که باشد طرف انصراف دهنده 50درصدمبلغ هزینه ها به اضافه هزینه های انجام شده را به طرف مقابل بپردازد و معامله را فسخ نماید بنده قصد فسخ دارم زیرا از سال 1397 تاکنون سازنده اقدام موثری انجام نداده است اما ایشان حاضر به همکاری و اجرای فسخ قرارداد طبق شرط مندرج در قرارداد نیست.چگونه میتوانم این قرارداد را فسخ نمایم از عنایت و توجه شما سروران گرامی سپاسگزارم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا اظهارنامه دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ ومطالبه خسارت وهزینه هارا بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است