مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام و احترام.1 مزاحمت با تلفن ثابت به تلفن ثابت چگونه قابل اثبات است 2 ایا تماس های ورودی به تلفن ثابت اعم از پاسخ داده شده یا بی پاسخ در مخابرات ثبت میشود 3 هر شماره فقط یکبار تماس گرفته ولی به نظرم تبانی است یعنی یک فرد خاص از این افراد خواسته تماس بگیرند 4 ایا دعوی قابل اثبات است

پاسخ ها :

كاظم  رزمجويي

كاظم رزمجويي :

استان :

مزاحمت تلفنی باید چند بار با شماره تماس گرفته گردد یکبار عنوان مزاحمت تلقی نمی گردد

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

اثباتش بسیار مشکل است ولی میشود پیگیری کرد و از دادگاه خواست که از مخابرات استعلام کند.ممنون