مشاوره حقوقی رایگان - جرم برای زیر 18 سال

سلام من چند وقت پیش یه شوکر تو خیابون پیدا کردم و مامورا منو دستگیر کردن الان پرونده ام شعبه 1 شونزده سالمم بیستر نیست میخواستم ببینم جرمش چیه برای من دفعه اولمم هست

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

برای حمل شوکر حبس درنظر گرفته شده اما باتوجه به سن شما در دادگاه اطفال رسیدگی ودرنتیجه اگر منجر به حبس بشه درکانون اصلاح وتربیت نگهداری میشید اما اگر قاضی حداقل جرم رو درنظر بگیره وباتوجه به عدم سابقه شما احتمال تعلیق ان وجود دارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حمل یانگهداری مواد محترقه و شوک‌دهنده‌ها (شوکرها)، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه مجازات دارد،قضات شریف ماشرایط سنی ونحوه به دست آوردن شوکررا درنظرمی گیرندوانشاالله حکم تعلیق به شما خواهدداد.موفق باشید

پرسشگر :

ممنون از پاسخ سریع و کاملتون

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

امکان صدور حکم به معافیت از کیفر برای شما وجود دارد، پیشنهاد می شود به وکلای متخصص در امور کیفری مراجعه نمایید.