مشاوره حقوقی رایگان - بنده به هیچ عنوان از امنیت جانی برخوردار نیستم، چه باید بکنم؟

با سلام و درود خدمت همه وکلای عزیز

ما در یک ساختمانی زندگی میکنیم که 6 واحد هست، 2 واحد در پایین پله های حیاط هست ( به قول معروف زیر زمین ) ، و 4 واحد دیگر آن در ساختمان هست ، ما در طبقه چهارم ساختمان زندگی میکنیم و همسایه معتاد و روانی که با او در ساختمان زندگی میکنیم در طبقه اول ساختمان هست ، مدتها هست که با این همسایه معتاد درگیر هستیم ، وقتی از راه پله ها که به پایین میریم ، ما را میبینه شروع میکنه به فحاشی کردن و حرکات ناموزون از خودش در میاره ، به هیچ عنوان تعادل روحی نداره

متاسفانه دو بار تا الآن با من درگیر شده و بار اول از او شکایت کردم ، که متاسفانه شکایت اولم به دلیل نداشتن شاهد بی نتیجه ماند ، چون از دو واحد زیرزمین ، یک واحد که مستاجر هست که اصلا در داخل ساختمان عبور و مرور ندارد ، و واحد دیگر برادر همین آقای معتاد هست ، از واحدهای داخل ساختمان هم که طبقه اول خودش میشینه ، طبقه دوم برای زن عموش هست که در خارج زندگی میکنه و در ایران نیستن در خونشون هم همیشه قفل هست ، طبقه سوم هم خواهر همین آقای معتاد به همراه اون یکی برادرش زندگی میکنه ، طبقه چهارم هم که ما هستیم ! یعنی تو این ساختمان غریبه فقط ما هستیم و در صورت هرگونه مشکل و درگیری اینها هیچ موقع نمیان بر علیه برادرشون بشن و به نفع ما شاهد باشن !!!

همسایه های ساختمان دیگه هم میدونن که این مشکل داره ولی اونا هم میگن ما کاری نمیکنیم همینطور که با شما همسایه هستیم با اونا هم همسایه هستیم خودشون را دخالت نمیدن نیروی انتظامی هم که فقط میاد مثل همیشه یه قبض مینویسه میره . بنده به هیچ عنوان نه خودم و نه خانوادم از امنیت جانی برخوردار نیستیم متاسفانه همین هفته دوشنبه 22 مهر ماه ایشان دوباره با من در راه پله های پاگرد منزل خودم درگیر شد که اینبار منجر به ضرب و شتم بنده و همچنین جراحت در دست سمت راستم شد ، به پلیس تماس گرفتم و اطلاع دادم و طبق معمول پلیس اومد و ماجرا را نوشت و دوباره یه قبض داد با من صحبت کرد و گفت شاهد نداری شکایتت به هیج جا نمیرسه !! و متاسفانه هنوز اقدام به شکایت دوم به ودلیل حرفی که پلیس بهم زد نکردم متاسفانه برادر و خواهراش هم که تو این ساختمان ما زندگی میکنند حاضر نیستند ببرنش کمپ ترکش بدن به هیچ عنوان همکاری نمیکنن .
از شما وکلای عزیز خواهش میکنم بهترین راهنمایی را به بنده دهید ، بسیار بسیار سپاسگزارم .

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
راههای قانونی دارید که اقدام نمایید مثلا مهمانی یا کسی را چند روز به خانه بیاوری تا در هنگام لزوم شاهد باشند و .... ولی به نظر میرسد بهترین راه که اگر آرامش خانواده را میخواهید از آنجا نقل مکان نمایید