مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت انتقال سند و فک پلاک موتور

باسلام،2سال پیش موتور سیکلت خود را به یکی از دوستان که موتور فروشی داشت فروختم ،خریدار پول موتور را کامل پرداخت کرد و من هم تمام مدارک موتور و خود موتور را تحویل دادم و از آن زمان به بعد هر وقت برای انتقال سند و فک پلاک به خریدار گفتم حاضر نشد،حالا فهمیدم که موتور رو با همون شرایط به کس دیگری فروخته و حالا من میخواهم شکایت کنم ولی نمیدونم به کجا و چطور ،لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدمدرکی ارائه کنید که این جعل راشما انجام ندادید،مثلا مبایعه نامه راارائه دهید یادونفرشاهدببرید.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، پیشنهاد می شود که به دوستتان مراجعه کنید و با صلح و سازش قضیه را فیصله دهید در غیر این صورت به طرفیت هر دو نفر دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.