مشاوره حقوقی رایگان - سرقت در منزل

سلام و عرض ادب خدمت وكلاي محترم
و با تشكر از سايت دادراه
در هفته پيش يكي از دوستان از شهر ديگري براي سفر به منزل ما امد و به مدت ١٠ روز در منزل ما مستقر بود
بنده يك انگشتر قديمي عتيقه با ركاب طلا و سنگ ياقوت انگشتر بخاطر عتيقه بودن قيمت ثابت نداره اما حدودا ٣٣٠ گرم طلا براي ساخت ركاب بكار رفته بجز سنگ ، در ويترين منزل بوده و فرداي روزي كه مهمان به شهرشون برگشت غيب شده بود و او معتاد به هرويين و شيشه أست و مطمئن هستم او انگشتر را دزديده براي شكايت چه كاري بايد انجام بدم ؟ چگونه ثابت كنم ؟ او جواب گوشي من را هم نميدهد ، چه مراحلي نياز أست طي شود ؟ متاسفانه اپارتمان ما دوربين ندارد
ايا ميتوانم ثابت كنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت نمایید ادله خود را ارائه بدهید تا مرجع محترم رسیدگی را ادامه دهد