مشاوره حقوقی رایگان - طلای زوجه

سلام من زوجه هستم و شوهرم طلاهای که طی 15 سال برای من خریده بود که داخل گاو صندوق خونه بوده برداشته و به گاو صندوق محل کارش انتقال داده. من هم متوجه موضوع شدم و رفتم طلاها رو از آن جا آوردم و از من شکایت کرده و به جرم سرقت من رو بازداشت کردند.
من الان چی کار کنم با وثیقه آزاد شدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است وصف مجرمانه ندارد
حقوقی می‌توان اقداماتی انجام داد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید ببینید برای سرقت چه دلایلی در پرونده نوشته شده و متناسب با آن دلایل از خود دفاع کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باارایه مدارکی چون فاکتور خرید طلاها می توانید دفاع داشته باشید

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام پیشنهاد می کنم حتما وکیل بگیرید
به نظر با جنبه معنوی جرم و سونیت بتوان در پرونده دفاع کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنید طلاها متعلق به خود شما بوده

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. موضوع نمی تواند سرقت باشد. اما بایستی پرونده مطالعه و بررسی گردد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

باید مدارک پرونده مطالعه بشه و براساس اون دفاع بشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قاعدتا سرقتی رخ نداده می توانید توضیحات خود راجهت دفاع ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ثابت کنید طلاها متعلق به شما بوده و سوء‌نیتی نداشتید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باید ثابت کنید طلاها متعلق به شما بوده و سوء‌نیتی نداشتید در غیر این صورت به جرم سرقت محکوم می شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاها متعلق به زوج است و بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

حتما با وکیل مشورت کنید برای دفاع ازخودتان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید مدارک ارائه دهید که متعلق به شما بوده اما در هر صورت تحت عنوان هبه می‌تواند پس

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که طلاها متعلق به خود شما بوده است
و با اطلاع زوج ، طلاها را برداشته اید

اگر احراز گردد که خود شما مالک طلاها بوده اید جرم سرقت منتفی است
و ..