مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر

دو عدد اپارتمان داشتم سال گذشته بدون اگاهی توسط شخصی که املاک داشت و اپارتمانهای منو اجاره میداد از اعتماد من سصبت به خودش استفاده کرد و با وعده که تهاتر کن من کمکت میکنم به پول تبدیل شون کنی اپارتمان های منو تهاتر کرد و بعد خودشو کنار کشید و یکساله که هروز به نوعی منو سر میچرخونه تا تاریخ حواله ها به اتمام برسه من کل دارایی خودمو دادم و احساسم اینکه کلاهبرداری شده از من میخواستم از حضور شما خواهش کنم راهنمایی کنین منو چیکار کنم سیزده این ماه سر رسید حواله هاس ایشون قرار بود تاریخ شو شش ماه برای من تمدید کنه که الان گوشیشم جواب نمیده

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام متن نوشته توسط شما کمی گنگ هست
اما در هر صورت به نظر پرونده تون پیچیده تر از اون هست که راهنمایی بشه
در هر صورت نیازه من بدانم چه مدارکی دارید

یک وکیل

باید وکیل بگیرید