مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر دین با اقساط مهریه

با سلام و احترام / وقت بخیر/ بنده با همسرم متارکه کرده ام و مهریه ایشان را که سکه بود بصورت اقساطی پرداخت میکنم . منتهی قبل از طلاق مبالغی را به حساب ایشان بابت مهریه واریز کرده بودم اما بدلیل اینکه مهریه اش سکه بود پذیرفته نشد . و مجدد استرداد وجه کردم و ایشان محکوم شد . حال این وجه به عنوان معادل قسط ، سکه مهریه، می تواند محسوب شود ؟ یا از کل بدهی بنده کسر می شود ؟ یا در هر صورت اصل وجه را باید به بنده پرداخت کنند و ارتباطی به بدهی بنده بابت مهریه ندارد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه درخواست کنه از کل مهریه کسر می شود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چون دیون از یک جنس نیست امکان تهاتر ندارد، جداگانه وصول نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شرایط تهاتر مهیا نیست مگر تهاتر قضایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از شرایط تهاتر هم جنس بودن است دین همسر شما پول است و دین شما سکه است بنابراین امکان تهاتر وجود ندارد مگر اینکه توافقی حاصل شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص تهاتر با اجرای احکام هماهنگ نمایید هرچند که دو معقوله جدا است ، می توانید با یکدیگر نیز سازش و در اجرای احکام سازش خود را ثبت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
زوجه مکلف است که مبلغ محکوم به را پرداخت نماید

و در صورت موافقت طرفین ، تهاتر امکانپذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قابل تهاتر نیست مگر اینکه توافق نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خود را دریافت کنید بعد بابت مهریه تحویل بدهید چرا که از یک دین نمی‌باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید پس از وصول پرونده به اجرا درخواست تهاتر نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تهاتر قهری است و می توان به اجرای احکام مربوطه مراجعه نمایید