مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

با سلام خدمت عزیزان
صاحب کار من به نام من از بانک مهر اقتصاد 50 میلیون وام گرفت ما سه تا ضامن معرفی کردیم که یکی از ضامنا برادر خود صاحب کارمه و دو تا ضامنه دیگه با هم برادرند من 23 میلیون وامو به حساب صاحب کارم و 27 میلیون به حساب یکی از ضامن های ضامن هام که با هم برادرند ریختم ،نحوه ریختم به اینصورت بود که بانک مهر اقتصاد یه حواله بانکی به من داد من اون حواله را طی دو تا رسید بانکی مستقیم از طریق بانک ملت به حساب آقایان ریختم اما هیچ کدوم قسط نمی‌دن و من قرار دادی ندارم ،سوال من اینه آیا من میتونم از این آقایان شکایت کنم شکایتم چگونه باید باشه ،شکایت از اصل پول کنم با اینکه واکه ولایت تاخیرشم بدن،البه صاحب کارم پیش من چک سفید امضا داره ،

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولابانک که اقساط خودراازشما خواهدگرفت ثانیاپس ازاینکه وام راپرداخت کردیددادخواستی به طرفیت کسانی که پول راگرفتندتقاضای مطالبه وجه بابت وام دریافتی تقدیم دادگاه کنید،ضمناشمابایدثابت نماییدکه این وام راآنها دریافت نمودند.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام،بانک مذکور شما را به عنوان بدهکار اصلی می شناسد و واریز قسط بر عهده شماست، با توجه به حواله های پرداختی دادخواست مطالبه طلب و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت اشخاصی که پول به حسابشان واریز کرده اید بدهید، زیرا در فرضی که توسط بانک به طرفیت شما اقامه دعوا شد می توانید به دعاوی فوق استناد نموده و به طلب خود از این اشخاص استناد کنید.