مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اعصاب وروان

باسلام بنده بیست و دوسال پیش معافیت اعصاب روان گرفتم بیست سالم هست گواهینامه پایه دوم دارم هیچ مشکلی هم نداشتم و ندارم یه بارم گواهینامم رو ده ساله عوض کردم الان برا تعویض دوباره اقدام کردم دکتر پس ازمعاینه پرسید سربازی رفتی گفتم معاف شدم منو ارجاع داد کمیسیون که کمیسیون هم دکتر رای داد بلامانع حال که از پلیس به علاوه ده پیگیر شدم میگن کاردان فنی گواهینامتو از پایه دو به پایه سوم کاهش دادن و چهارساله هم هست من به پایه دومم نیاز شدید دارم چیکار کنم ترخدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

تمدید گواهینامه پایه 2 با داشتن معافیت اعصاب و روان عدم تمدید گواهینامه پایه دو گواهینامه