مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد به کار

باسلام استادکارقنادی هستم دوماه هست که از کار بیکارشدم صاحب کار رضایت به برگشتن من سرکار رضایت نمی دهد چگونه نظر اوراجلب کنم که به امدن من سرکار رضایت دهد ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
راه احقاق حقوق شما وجود دارد
امکان بازگشت به کار نیز متصور است...
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید.