مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

با سلام،

ما 5 خواهر و 5 برادر هستیم و مادر ما که در سال 1378 فوت شده است 1 ملک موروثی بجای مانده است. پدر ما تا 2 سال پیش فوت شده است و در این ملک موروثی زندگی‌ میکرده و هیچ ارثی بجای نگذاشته است.

هیچکدام از خواهر و برادرها در مورد تقسیم این ملک به تفاهم نرسیده ایم، به دلیل اینکه یکی‌ از برادرها 2 سال بعد از فوت مادرمان بدون اجازه و یواشکی در سال 1380 با درست کردن سند به نام مادر ما که فوت شده است 1 وام بانکی‌ به مبلغ 350 هزار تومان دریافت و خود هر ماه قسط وام را داده و وام را پس داده است و این موضوع وام را ما تا سال 1400 که پدرام فوت شده بود نمیدانستیم.

الان همین برادر درخواست تحریر ترکه را داده است و شورای حل و اختلاف به استناد مواد 207 و 210 قانون امور حسبی قرار تحریر ترکه صادر کرده است.

در این حکم صادر شده تاریخ فوت مادر ما اشتباه نوشته شده است (8 سال بعد یعنی‌ سال 1386 نوشته شده است. یعنی‌ 6 سال بعد از گرفتن وام توسط برادر ما با مدراک ساختگی). آیا باید تقاضای باطل کردن این حکم راا بدهیم؟ چون تاریخ فوت اشتباه بوده؟ آیا نباید همزمان تحریر ترکه برای پدرم هم درخواست بشود؟ آیا این تاریخ اشتباهی به عمد نبوده که نشان داده شود وام واقعا توسط مادرم گرفته شده است؟ (برای فراف از قانون) .
همه شرکا سند هسته تکبرگ خود را قبل پارسال دریافت کرده ا‌ند.

تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در مرجع قضایی واقعیت را بیان نمایید

و باید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگرماترک متوفی تنها یک ملک و فقط همین یک ملک از متوفی باقی مانده و ملک در توقیف نمی باشد و همه شرکا سند مشاعی نسبت به سهم خود دارند ، به نظر تحریرترکه بی معنی است،
در ضمن می توانید با مراجعه به مرجع رسیدگی کننده تقاضای اصلاح تاریخ فوت متوفی را در قرار تحریر ترکه نمایید.