مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت انتقال سند و فک پلاک موتور

باسلام،مدت2سال پیش موتور سیکلت خود را به دوستم که مغازه موتور فروشی دارد فروختم و پول موتور را کامل داد ومن هم تمام مدارک موتور و خود موتور را تحویل دادم ،بعد از آن در این مدت هیچ وقت برای انتقال سند حاضر نشد و حالا فهمیدم که متور را با همان شرایط به شخص دیگری فروخته ،حالا می خواهم بدانم برای شکایت به کجا و چطور اقدام کنم،لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است است یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه و راهنمایی بگیرید. می توانید با مشورت یک وکیل یک اظهارنامه ارسال کنید برای خریدار.

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

ابتدا باید اظهارنامه ای با موضوع استرداد پلاک برای کسی که موتور را به او فروخته اید ارسال و سس دادخواست استرداد پلاک طرح کنید.