مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به اعتبار امر مختومه در جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری فروش مال غیر

باسلام و آرزوی سلامتی. من بخاطر تاریخ تنظیم صلح نامه جعلی که 17/7/80 بوده و بانک بتبع دستنوشته جعلی 3/6/80 اموال مرا با صلح نامه جعلی واگذار کرده ولی در صلح نامه اقایان وکلا برخلاف وکالتنامه قائم مقام موکل نوشته شده و چون ورشکست از مرغداری بودم و در اوین ماده 2 مالی بمدت 9سال در تاریخ 28/1/90 آزاد و به روستا برگشتم یواش یواش متوجه شدم بانک اموال مرا غیرقانونی واگذار و سرپرستی را در سال 81 اعلام کرده بودم طبق وکالتنامه باید تمام اسناد رهنی فک و سند قطعی بزنند ولی با جعل و تبعات جعل شعبه بدون اطلاع سرپرستی آن صلح نامه کذائی را امضاء و اموال مرا واگذار کرده اند 9سال است دادگستری و شکایت تا اینکه با برخورداری از امر مختومه شده ام و حقوقی هم اشتباهی حکم و امر مختومه برخوردار شده ام و ماده 477 را رییس دادگستری موافقت نکرده الان اعتراض و نمونه اعتراض میخواهم به قرار نهائی بدهم و 8 روز وقت دارم تمنی دارم نمونه اعتراضی به قرار برخورداری از اعتبار مختومه ای را برای الگو برای یک مستمند و مددجوی بهزیستی بفرستید سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید