مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ قرارداد توسط موجر

سلام، یک ملک تجاری را در بنگاه املاک قولنامه کردیم و امضا و اثر انگشت موجر و مستاجر و شاهدین هم ثبت شده. تاریخ تحویل ذکر نشده چونکه یک مستاجر دیگر فعلا نشسته اما موجر با هماهنگی مستاجرش به صورت شفاهی گفته حدودا یک ماه دیگه مغازه رو تحویلمون میده. هنگام قرارداد ده میلیون کارت به کارت کردیم و یک چک نود میلیونی دادیم. از قرارداد عکس گرفتیم (فاقد کد رهگیریست اما شماره سریال قرارداد درج شده)
در قرارداد آمده «کلیه خیارات ولو خیار غبن به استثناء خیار تدلیس از طرفین ساقط گردید». حالا موجر بعد از ده روز تماس گرفته که تصمیم مستاجر قبلی‌اش عوض شده و می‌خواد بمونه تو مغازه. آیا موجر حق فسخ قرارداد را دارد؟ درصورت مشخص نکردن تاریخ تحویل من چه اقدامی باید انجام بدم؟ مهر و امضای بنگاه دار هنوز ثبت نشده.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مجریان می تواند قرارداد را به صورت یک طرف بر هم بزند شما می توانید مغازه را تحویل بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات عقداجاره والزام به تحویل مورد اجاره بدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و