مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدری

سلام بنده در سال 63 برادرم طی یک صورتجلسه کل اموال پدرم را که فوت کرده بود صد هزارتومان قیمت گذاشته و سهم همه خواهرها و برادرها راداده و من تازه در سال 402 متوجه شدم که قیمت املاک پدرم صد ها برابر بیشتر از صد هزار تومان بوده و در برگه امضا و اثر انگشت من از طرف بوده یعنی بنده خودم امضا نکردم و شخص دیگری امضا و اثر انگشت زده من فقط رسید پولی که از سهم صدهزار تومان گرفتم امضا کردم با این شرایط امکان رسیدگی به حق خورده شده خودم توسط برادرم هست با تشکر از وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

عشق صدا میزنه اونو جوابش نکنباسلام اگر سهام عدالت خود را دریافت نکرده اید می توانید شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی بله می توانید اقدام نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما قرارداد را امضا نکرده باشید امکان پیگیری در ‌مراجع قضایی وجود خواهد داشت