مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

باسلام واحترام اینجانب مادری دارم که درزمان کودکی پدرش فوت شده وعمویم ایشان راپیش خودش اورده وبزرگ کرده متاسفانه ماچندی پیش متوجه شدیم پدرایشان دارای مال واموال زیادی بوده که همه راعموجانی صاحب میشه ازجمله املاک کشاورزی ازمن خواست احقاق حق کنم که عموفوت شدماماندیم وورثه زبان نفهم رفتیم دادگاه وماباختیم باجعل سندکشیدن بالا اکنون خواستم ازحضورتون سوال کنم مامیتوانیم اعاده اجرت المثل این 55سال را ازدادگاه بخواهیم چون سال 84سندخورده باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا راه حل درستی پیشنهاد شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به طرح دعوی کنید