مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش ملک

سلام من خونه ام رو رفتم قول نامه نوشتم طرفی ک قراره از من بخره ی چک داده برای 20 تیر و قراره بقیه رو وام بانکی بگیرن خود خریدار رسمی بانک خاور میانه هستن و از من خواستن سند رو فردا ب بانک ارائه کنم بند قرار داد رو این گذاشتن ک در صورت عدم تایید شدن ملک توسط کارشناس قولنامه باطل است ب و مبلغی هم بابت بیعانه پرداخت نکرده ب نظر شما چک اعتبار داره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله چک اگر شرایط قانونی را داشته باشد معتبر هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری معتبر است
لکن متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار زیان نشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مفاد قرارداد از این حیث باطل شود پس به تبعیت از ان چک که بابت این قرارداد داده شده نیز معتبر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، بهتر است در قرارداد در خصوص تمام موارد تعیین تکلیف کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاد.