مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

بنده یک خانه دارم (ارثیه پدری) که حدود 16 سال پیش مادرم و زن بابام سهم خودشان رابه طبق یک قولنامه دستی به من واگذار کردند حتی وکالت نامه محضری هم بهم دادن حالا چون زن بابام بچه نداره برادر وخواهر هاش از من شکایت ارثیه از اون خانه کرده اند وادعای باطل بودن وکالت نامه می‌کنند چون خواهرش آن فوت کرده و قولنامه دستی و اعتبار نداره و مریض بوده مریضش هم روماتیسم داشته بیماری خاصی که بگی عقلی و فراموشی نداشته. ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه به راحتی ادعای ابطال وکالت نامه را نمی پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون مبایعه‌نامه عادی دارای اعتبار قانونی میباشد و شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه فروشنده اقامه نمایید