مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

قولنامه های دستی و شرط و شروط نوشته شده در آنها جهت خرید و فروش خودرو در دادگاهها چقدر اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصل بر صحت و اعتبار است
مفاد آنها لازم الاجراست
مگر خلاف قانون امری یا نظم عمومی و یا اخلاق حسنه باشد…

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون تنظیم شده باشد معتبر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا در دادگاه ها معتبر است در ادارات و راهور بهدان ترتیب اثر داده نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به محتوای قولنامه دارد معمولاً منعی برای پذیرش آن نیست مگر در شرایط خاص و...

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دارای اعتبار می باشد مگر اینکه بی اعتباری آن را بتوان اثبات کرد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام از آنجایی که اسناد عادی در روابط بین طرفین معتبر و کافی است ،دادگاه نیز به آن توجه مینماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبایعه‌نامه عادی معتبر و قانونی است
ولی باید مالکیت خریدار در دادگاه اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دارای ارزش و اعتبار قانونی هستند و قابل استناد می‌باشند.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. از اعتبار قانونی برخوردار و قابل استناد در دادگاه می باشند مگر خلاف آن به طریق قانونی دیگر اثبات گردد.