مشاوره حقوقی رایگان - تخریب جهاد زودتر از موعد ابلاغیه

با سلام بنده سال 98 زمین خریداری کردم تقریبا 20 متر با خونه هایی که تو طرح هادی هستن فاصله داره و سال 99داخلش درخت کاشتم و دیوار کشی کردم حالا بعد از سه سال تاریخ 1402/4/6 با اسپری رو دیوار نوشتن تخریب جهاد یه برگ هم انداختن:
نظر به اینکه ملک احداثی توسط شما مشمول تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها شده است و با توجه به اجازه قانون مشمول قلع و قمع بنا میگردد فلذا بدینوسیله به شما ابلاغ میگردد که چنانچه ظرف پنج روز آتی نسبت به قلع و قمع بنا اقدام‌ننمایید این اداره کل در معیت نماینده محترم دادستان پس از انقضای مدت فوق اقدام به قلع و قمع مینماید و هیچ گونه عذری پذیرفته نیست تاریخ برگه 1402/4/6هست
یعنی با توجه به پنج روز وقت که به من داده تا 1402/4/11وقت دارم برای قلع قم متاسفانه تاریخ 1402/4/10 با لودر اومدن تخریب کردن بدون حضور خودم تمام وسایل من مونده زیر آوار و کلی از وسایلام از بین رفته حالا من میتونم طرح دعوا کنم علیه جهاد یا خیر
اولا اینکه از سال 99 من قدمت داره ساختم دوم اینکه آیا زودتر از موعد میتونن برای تخریب بیان بدون حضور خودم
همون تاریخی که برای من با اسپری نوشتن تحریب و ابلاغ انداختن برای همسایه هم انداختن ولی مال همسایه تخریب نشده مال من تخریب شده تازه همسایه یک سال بعد از من ساخته ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

ابتدا باید مشخص ‌کردد که ایا جرم تغییر کاربری غیر مجاز مشمول ‌مرور زمان شده است یا خیر
و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد