مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اشتباهی ملک توسط جهاد کشاورزی

با سلام
من یه باغ دارم که سال 89 نفر قبل که من ازشون خریدم جریمه ساحت رو پرداخت کرده به جهاد و مجوز داره
الان همسایه دیوار به دیوار باغ بنده مجوز نداشته و حکم تخریب داشته ولی اشتباها ( مورد تایید مسولین جهاد کشاورزی هم هست ) نصف شب ساختمان باغ منو تخریب کردن
هرچی مراجعه میکنیم امروز و فردا میکنن و احساس میکنم میخان برای من پرونده سازی کنن که خودشون زیر بار نرن و اصلا پاسخگو نیستن و میگن ما فقط جواب قاضی میدیم
من باید از کی و چه جاهایی شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درخواست تامین دلیل وسپس شکایت تخریب راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا می‌بایست درخواست تامین بدهید و سپس مطابق آن دادخواست را ثبت کنید می‌توانید هر دو اقدام را از طریق دفتر قضایی انجام دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم امکان طرح شکایت و مطالبه خسارت وجود دارد بهتر است از تخصص وکیل استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در وهله دوم نسبت به شکایت تخریب اقدام بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و سپس اقدام به طرح دعوی کنید