مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین خارجی

سلام خسته نباشید خانم من با یک ماشین جنسیس تصادف کرد وخانم من هنوز تصدیق نداره
راننده ماشین جنسیس رفته ماشین را نشون داده حدود 100ملیون تومان خرجش هست و این مبلغ برای ما سنگین هست حالا اگه راننده جنسیس از طریق دادگاه اقدام کنه و به اصطلاحی شکایت کنه و کارشناس دادگاه بیاد ماشین را ببینه و یک قیمت برای خرج ماشین در نظر بگیرن ، و با توجه به این که خانم من خانه دار هست و شغلی نداره ایا دادگاه این مبلغ را برای ما قسطی می‌کند ؟؟؟

پاسخ ها :

خسارت تصادف با خودرو نامتعارف تصادف بدون گواهینامه خسارت خودرو نامتعارف قسطی کردن خسارت خودرو خسارت تصادف تصادف