مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فرد با خودرو نامتعارف

چند روز پیش پژو پارس با ماشین ما که لیفان x60 هست تصادف کرده و ماشین ما کامل چپ کرده کلی خسارت دیده میخواستم ببینم بیمه که مبلغ بالای 15 ملیون نمی‌ده میتوان از خود شخص شکایت و با مابقی هزینه رو از خود فرد مقصر گرفت ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است و بیش از آن با مقصر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید الباقی خسارت خود را تا سقف خودرو متعارف از راننده مقصر بگیرید.
افت قیمت خودرو نیز قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید
و افت قیمت خودرو هم قابل دریافت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص تصادف با خودروی نامتعارف مطابق قانون بیمه اجباری فقط تا میزان مشخصی از خسارت خودروی نامتعارف �داخت می‌شود و الباقی باید از طریق بیمه بدنه خودرو گران قیمت محاسبه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید مازاد خسارت را از ایشان مطالبه کنید

همچنین میتوانید افت قیمت را از راننده ی آن مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه بیمه و مالک خودرو مقصر شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الباقی خسارت خود را تا سقف خودرو متعارف از راننده مقصر بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا تامین دلیل نمایید تا خودرو کارشناسی شده و میزان خسارت ارزیابی شود ، سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید