مشاوره حقوقی رایگان - نظر کارشناس جعل

سلام
با فاکتور از بنده شکایت کردن و بعد از جلسه شورای حل اختلاف خواستیم فاکتور به کارشناس ارجاع داده بشه. کارشناس نظر داده با اکسیداسیون جوهر در سند مورد ادعا که دست نویس هست از نظر ایشان بعد از امضا متن اضافه و الحاق شده است. آیا این رای همان حکم قاضی خواهد بود و شکایت ایشان رد خواهد شد؟ آیا میتوانیم از ایشان شکایت کیفری بدلیل جعل فاکتور و سو استفاده از سفید امضا انجام دهیم؟

پاسخ ها :

علیرضا سودمند

جناب آقای علیرضا سودمند :

بله حتما شکایت ایشون رد میشه. شما میتونید شکایت کنید ولی ایشون میتونن منکر جعل بشن و نهایتا به استفاده از سند مجعول متهم میشن

یک وکیل

تشخیص قاضی قابل پیش بینی نیست