مشاوره حقوقی رایگان - سند موتورسیکلت سه برگ سفید

سلام بنده لرستان هستم یک موتور96که پلاکش اراک هست خریداری کردم ولی سندفقط به اسم یه نفرخورده برگه سبزوکارت نداردسندکارخانه ام به نام شخصی است وکالتشوگرفتم ولی امروزکه برای تعویض پلاک رفتم گفت بایدبه اراک مراجعه کنیدبرای درخواست کارت سبزوکارت موتورلطف کنیدراهنماییم کنیدکجابایدبرم اداره راهنمایی رانندگی یاتعویض پلاک یانمایندگی ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.صدور برگ سبز و کارت احراز هویت موتورسیکلت توسط پلیس راهور ناجا انجام می‌گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توسط پلیس محترم راهور انجام می‌شود