مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با وسیله متخلف

سلام وقت بخیر
از مسیر اصلی همراه با زدن راهنما به چپ میخواستم وارد مسیر فرعی بشم که یک موتور از مسیر مقابل (که مسیر یک طرفه بود و مخصوص اتوبوس و تاکسی) بدون داشتن چراغ با من برخورد کرد.
میخواستم ببینم با توجه به این‌که شب بوده و این موتور خلاف می آمده و چراغ هم نداشته (اگر چراغ می داشت میدیمش و تصادف نمی کردم و خودش هم اعتراف دارد که چراغ نداشته) مقصر پنجاه پنجاه است یا من مقصرم؟ افسر میگه چون شما سد معبر کردی شما مقصر هستی و موتور فقط جریمه ورود به منطقه عبور ممنوع را باید بدهد. نظر شما چیه؟

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

سلام ‌ تشخیص قصور با کارشناس است اگر آن را قبول ندارید اعتراض کنید تا هیئت کارشناسان معلوم شود