مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام، همسرم مدتی قبل بایه آقایی تصادف کردن بیمه نامه اشونم تموم شده بود الان قاضی حکم دو درصد پزشکی قانونی رو تایید و صادر کردن ولی هنوز پیغامی از اجرای احکام دریافت نکردیم. باتوجه به اینکه همسرم کارگر جزء هست و مستاجر هم هستیم میتونیم درخواست قسط بندی دیه رو داشته باشیم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای اعسار مطرح کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هرچند که دو درصد دیه حدودا 5400000 تومان و مبلغ کمی میباشد ولی میتواند تقاضای اعسار نماید و به هرحال بسته به شرایط و نظر دادگاه دارد