مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زنی که شوهرش مرده و فرزند صغیر دارد

برادر من در سال 1392 با زن مطلقه ای که دو فرزند از شوهر قبلیش داشت ازدواج کرد و در سال 1393 صاحب یک دختر شد و در سال 1397 فوت کرد. و کل دارایی به جا مانده از او یک قطعه زمین به ارزش 300 میلیون و یک دستگاه ماشین به ارزش 30 میلیون تومان است. مهریه زنش 200 سکه تمام بهار است.
آیا زنش می تواند مهریه اش را به اجرا بگذارد و زمین و ماشین را کلا تصاحب کند؟ تکلیف دختر 5 ساله اش چه می شود؟ این خانم گاها تهدید می کند که این کار را انجام می دهد.
تکلیف ما چیست؟
در ضمن زمزمه هایی از ازدواج ایشان مطرح شده است.
آیا ما می توانیم قیومیت بچه را به خود اختصاص دهیم؟
در ضمن پدرمان در قید حیات نیست و مادرمان حدود 81 سال سن دارد.
ببخشید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله او میتواند مهریه اش را مطالبه نماید