مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فیلم عروسی

سلام. خدا قوت . از اینکه در این مسیر مارو همراهی و کمک می کنید بسیار سپاسگزارم .من و همسرم در مغازه عکاسی کار می کنیم.مشتری بدون عقد قرار داد به خاطر فامیلی ، ما عکس و فیلمبرداری اونو به عهده گرفتیم . عروسی 27/12/89 بود.آلبوم عکسش رو تحویلش دادیم ولی فیلم عروسی ایشون برای میکس فرستادیم رفت بعد از مدت تقریبا 8 ماه اومدند برای فیلمشون . زنگ زدیم به میکسر گفت فرستادیم و ما یادمون نیست رسیده، توی خونه یا مغازه گم و گور شده یا یه جوری فیلمه خراب شده . حالا بعد از 7 سال ایشون اومده شکایت کرده برای استرداد فیلم و 300تومانی که بابت آن پرداخته. رفته شورای حل اختلاف شاکی شده و من دو نوبتی احضاریه فرستاد ، اولی اصلاً نرسید دومی خودم نقل مکان کردم شمال و نتونستم برم فقط مادرم فرستادم که بگه من نیستم . و قرار شده پرونده رو به دادگاه ارجاع بدن من خونه ام الان شماله و ایاب وذهاب برام مشکله . در ضمن یه مورد قبلا داشتیم که امور صنفی شکایت کرد و پرونده رفت تعزیرات 250 جریمه بود پرداخت کردم و تعهد دادم هر وقت فیلم پیدا شد بهشون پس بدم ..ممنون میشم راهنمایی و همکاری بفرمایید

پاسخ ها :

عرفان صالح

جناب آقای عرفان صالح:

سلام
اولا شما سوال اصلی خودتون رو مطرح نکردین ثانیا در صورت حضور در دادگاه شما میتونید دادخواست جلب ثالث مطرح کنید به طرفیت کسی که فیلم رو میکس کرده ولی در کل موضوع خاصی نیست که جواب داشته باشه شما اگه عمدی این کار رو کرده باشید و نظر قاضی هم این باشه در دادگاه کیفری قابل پیگرد قانونی هستید ولی اگر بدون سوء نیت و یا با سوء نیت باشید در دادگاه حقوقی میشه از شما شکایت کرد و دادخواست مطالبه خسارات مطرح کرد.