مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه ای که صاحب آن فوت کرده

خودرو پراید چندسال پیش خریدم و چندی پیش فروختم حالا که آمدم سند بنام بزنم وکالتنامه ای که داشتم فروشنده فوت کرده حالا باید چکار کنم که بنام خریدار جدید سند ماشین بزنم در ضمن آدرسی که در وکالتنامه بوده از فروشنده جابجا شده اند و کسی خبری نداره لطفا بفرمایید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خریدار باید به طرفیت شماو وراث کسی که سندبنامش است دعوای الزام به تنظیم سندرسمی وفک پلاک مطرح کند