مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام
ما داخل روستا خونه ای داشتیم که بر اثر سیل امسال بهار دچار خرابی شد از طریق ستاد بحران برای وام ساخت ثبت نام کردیم جای ساختمون از نظر ایمنی مناسب نبود و تایید نشد
دیگه ماهم یه جای دیگه ای زمین داشتیم نشونش دادیم که کنار مسجد روستا هست متاسفانه نمیدونم از کجا این زمین رو زدن پارک
خلاصه بنیاد مسکن واسه تغییر کاربری گفت درخواست بدید ما هم بعد کلی خرج کرد از اداره گاز برق اب منابع طبیعی میراث فرهنگی هممه نامه گرفتیم و کارشناسی شد که گفتن مشکلی نداره
بنیاد مسکن گفتن هفته بعد بیایید واسه جوابش
بعد دوماه دویدن تازه میگن چون نزدیک مسجد هست قبول نکردن
حالا خواستم ببینم باید چکار کنم جایی نداریم واس ساخت خونه.
تشکر میکنم اگه راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

متاسفانه نمیدونم