مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تحویل و سند

با سلام بنده یک ملک رو به صورت پیش فروش خریدم مقرر گردید در قولنامه تاریخ تحویل 1400/08/15 و تاریخ سند 1401/08/15 باشد که تحویل آن با 8ماه تاخیر و سند هم که همچنان آماده نشده است .مبلغ 160میلیون تومان هم از قرارداد بابت سند زدن باقی مانده ثمن هست.
میخواستم ببینم با توجه به این که باقی مانده ثمن این تاخیرات به بنده تعلق میگیره یا نه؟
فروشنده قرارداد مشارکت دارن با یک گروه ساختمانی و طبق گفته فروشنده ایشان قصوری مرتکب نشدن و مقصر را گروه ساختمانی میدانند .آیا در دادگاه در اینطور موارد چگونه رفتار میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید جهت اظهارنظر تخصصی به نظر برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قرارداد مشارکت در خدمت شما عرض کنم شما می‌بایست به تعهدات خود در تاریخ های مشخص عمل نمایید و سپس با توجه به قرارداد خود طرف مقابل را ملزم و یا خسارات خود را همزمان دریافت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد شرط وجه التزام وجود ندارد خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد شرط وجه التزام وجود ندارد خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در قرارداد وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد ، تعیین شده باشد شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه التزام روزانه و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید
و