مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

سلام وقت بخیر ماشین من سال 99 دزدیده شده سارقین چندین سرقت داشته زمان صدور رای دادگاه کیفری نام اینجانب در رای صادر شده نبوده وسارقین با گرفتن تشویقی ازاد شدن با شکایت مجدد و رای دادگاه تجدید نظر وصدرو رای بررسی پرونده دادگاه کیفری مجددن پرونده مختومه کرده الان بخاطر رای ناعادلانه چه کاری می توان انجام دهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود
تحت شرایطی امکان اعاده دادرسی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعاده دادرسی و تقاضای اعمال ماده 477 ق ایین دادرسی کیفری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده و مجازات تعیین شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعاده دادرسی و تقاضای اعمال ماده 477 ق ایین دادرسی کیفری کنید