مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد بیماران خاص و صعب العلاج

با سلام من دوقلو هستم و هردو ام اس من25سال سابقه پرداخت بیمه دارم و 48سالمه و خواهرم علاوه بر ام اس دارای بیماری کنسر هم میباشد و 15سال سابقه پرداخت بیمه و48ساله آیا برای بازنشستگی پیش از موعد و با30روز حقوق میتونیم اقدام کنیم چون واقعا دیگه ادامه راه برایمان سخت شده با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی
بررسی گردد و رای از کار افتادگی کلی شما صادر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای گرفتن از کار افتادگی کلی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست درخواست بدهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی شود از کار افتادگی برای شما احتمالاً صادر می شود