مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام من از پرسنل ناجا هستم باتوجه به این که درماموریت از ناحیه ران مورد اصابت گلوله قرار گرفتم که منجر به شکستگی ران گردید آیا میتوانم درخواست بازنشستگی بکنم از چه راهی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پیگیری کنید و پرونده پزشکی خود را ارائه دهید تا بررسیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد
اما....

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
ابتدا باید از طریق کمیسیون اقدام به تعیین درصد نمایید تا مشخص شود معلول خدمت هستید یا جانباز و سپس اقدام به مراحل بعدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید درخواست خود را بدهید تا رسیدگی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی شما و پرونده پزشکی شما باید رویت شود