مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

سلام من شناسنامه گم کردم و نوع شناسنامه من شناسنامه قدیمی میباشد.
سوال من اینجاست اگر درخواست شناسنامه پاسپورتی جدید کنم بطور المثنی.
سوال اینجاست که اگر پرسیده شد از من متاهل بودم یا نه بگم مجرد هستم که واقعا الان مجردم آیا در شناسنامه جدید المثنی اسم همسر طلاق گرفته بنده که 4سال هستش جدا شده و خیانت کرده و ازدواج کرده همون اول حتی در دوران سه ماه ده روز بعد طلاق که اجازه نداشته.
آیا الان من مجردم و به ثبت احوال بگویم مجرد هستم باز هم بدون اطلاع بنده اسم طلاق گرفته ایشون ثبت میشه توی شناسنامه جدید یا شناسنامه سفید میدند لطفا جواب سوال بنده را به ایمیل من ارسال کنید متشکر میشم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مشخص نكردين مذكرين يا مونث
اگر در طول دوران نامزدي طلاق گرفتين و حكم دادگاه برا طلاق از نوع بائن هست ميتوانيد تقاضاي حذف نام همسر از شناسنامه كنيد