مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

سلام. ممکنه کسی که مجرد باشه شناسنامه گم کرده باشه، بخاطر مجرد بودن شناسنامه ش المثنی نشه ؟؟؟ آخه من مجردم شناسنامه مو گم کردم و المثنی گرفتم. بعد یکی از اشناهامون گفته پسرش شناسنامه گم کرده بوده ولی چون مجرد بود دیگه شناسنامه ش المثنی نشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر شناسنامه می‌دهند مانع قانونی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت گم شدن شناسنامه ، در صورت تحویل آن به اداره ثبت احوال می توان با وارد کردن کد ملی آن را دریافت کرد اما در غیر این صورت باید درخواست شناسنامه المثنی کرد . هم چنین در صورتی که شناسنامه به طریق مثل آتش سوزی از بین برود نیز می توان درخواست تعویض شناسنامه کرد . افراد زیر می توانند برای تقاضای صدور شناسنامه المثنی به ادارات ثبت احوال سراسر کشور مراجعه کنند :

1- اشخاص بالای 18 سال .

2- افراد بالای 18 سال که حکم رشد دارند .

3- پدر یا جد پدری با ارائه شناسنامه خود جهت فرزندان کمتر از 18 سال خود .

4- مادر تا زمانی که در قید زوجیت پدر صاحب شناسنامه ( فرد کمتر از 18 سال ) باشد با ارائه شناسنامه خود .

5- سرپرست قانونی ( قیم ، امین ، وصی ) برای افراد صغیر و محجور با ارائه مدارک مستند که سمت او احراز شده باشد .