مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام و وقت بخیری خدمت کارشناسان محترم.

پدر بنده سال 1375 با برادر و بچه یکی از برادراهای دیگرش ( برادر فوت کرده ) تقسیم ارث کردن از جمله زمین کشاورزی و یک برگ کاغذ عادی که به امضا کل طرفین و شورا محل هم رسیده ارث را بین خود تقسیم میکنن ... در ان زمان که تقسیم ارث کردن دو نفر از برادر زاده هاش سنشون 13 سال بوده پای برگه هم امضا کردن و توضیح هم داده شده چونکه اقایان x و y صغیر بودن چنانچه بزرگ بشن هرگونه ادعایی داشته باشن سهمشون پیش برادر بزرگ ترشون میباشد و حق هیچ گونه ادعایی ندارن. الان همون دو نفر صغیر شکایت کردن که ما صغیر بودیم ایا راه بجایی میبرن ؟
در ضمن اون صغیر ارثی که تحویلش بوده 5 سال پیش فروخته.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قانون اموال غیر منقول صغیر توسط قیم باید با اجازه دادستان فروخته شود.
اما اینکه در طول این سالیان پس از رشید شدن سکوت کرده اند و حتی یکی سهم الارث خود را فروخته اند ، اینها قرینه بر رضایت دارد. بهتر است وکیل بگیرید.