مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام، من چندروز پیش ی تصادف داشتم ک سر ی چهارراه اتفاق افتاد، من میرفتم رو ب خیابون اصلی این خانوم از بغل میومد، من کلا رد کردم همه چیو این خانوم ب لاستیک عقب ماشین زد، یعنی من رد کرده بودم کلا جادرو با این روال خلاصه پلیس اومد گفت چون اینور پهنای بیشتری داره شما مقصری، رفتم خرج ماشینش کردم کاراشو کردم برگشت گف کولر من سالم بوده باید درستش کنی، گفتم از کجا معلوم ک سالم بوده؟دیگه رو آورد ب فحاشی گفتم باشه درست میکنم تموم شه بره براش سیم کشی و گاز کولر انجام دادم تا رفت حالا بعد ی روز برده پیش ی نفری گفته اینو همینجوری توف مالی کردن، من گفتم صافکار درست کرده الان من مگه مقصرم؟من هزینه رو کاملا دادم شماام راضی بودی تا بردی پیش اون اقا برگشته این حرفو زده، الانم کارت ماشینو نمیده نمیدونم باید چیکار کنم، راهنمایی کنید لطفا.

پاسخ ها :

پس ندادن کارت خودرو مقصر تصادف پرداخت خسارت تصادف توسط مقصر خسارت تصادف تصادف