مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی چک

وقت بخیر اساتید گرامی
بنده چکی بابت فروش لوازم به مبلغ 70میلیون از کسی گرفتم که بنده 6تومن به ایشان بدهکارم البته دو ماه بعد از فروش طرف الان دو برابر مبلغ و از من درخواست کرده و گفته اگر ندی جلوی چک و مسدود میکنم منم چک و خرج کردم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید دید دلایل متقنی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چه خبر تجاری می باشد و شخص می تواند آن را مسدود نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید همان مبلغ شش میلیون تومان را پرداخت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به این راحتی نمی‌تواند جلوی چک را بگیرد مگر این که چک مشروط باشد یا سرقتی یا خیانت در امانت شده باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....