مشاوره حقوقی رایگان - خسارت زدن به ملک

من یه ملک اجاره دادم
یک سال اول قرارداد بنگاهی بود ولی سالهای بعد پشت نویسی کردم
به مستاجر گفته بودم که خانه هر وقت خاستم 2 ماه بعد تحویلم بده گفت باشه ولی وقتی بهش گفتم گفت خالی نمیکنم 8 ماه مونده برو هر کاری میخای بکن
منم چون فکرم این بود که حق با اونه باید مینوشتم هیچ کاری نکردم
تا وقتی قرارداد تموم بشه
به من گفت پول بده دنبال خونه میگردن
منم میدونستم که خسارت زیادی زده گفتم بعد تخلیه بنگاه پولو میدم

مستاجر یک ماه جلوتر بدون اطلاع و یواشکی خونه خالی می کنه به من زنگ میزنه میگه فردا بیا بنگاه خونه خالی کردم
فردا زنگ میزنه میگه من بنگام بهش میگم با بنگاهی بیا خونه با بنگاهی میاد خونه تحویل بده
خونه در به داغون منم به بنگاه گفتم درست کن بده مستاجر اونم گفت کسی نمیاد اینطوری منم گفتم هر چقدر هزینه میخای کن درست تحویلم بده اونم الان شکایت کرده بنگاه شاهد هست که شهادت بده
ولی بنگاه گفت چون تمدید پشت برگه کردی از دست من کاری برنمیاد
منم پولشو گفتم نمیدم تا درست کنی
اونم رفت خبری ازش نشد کلید هم تحویل نداد
تاریخ تخلیه3/1بود ولی تا برج 12/3 کرایه به من داده میگه من زود تر خالی کردم منم گفتم تا تاریخ قرارداد باید کرایه بدی
بنگاه بهش میگه خسارت نمیدی طلب کاری اونم بعد 2ماه شکایت کرده
منم تعمیرات شروع کردم حالا نامه اومد برم حل اختلاف همه چیزارو ریختم دور و رنگ کردم
با بنگاه صحبت کردم گفته شهادت میده و اونایی که فرستاده خونه اومدن هم شهادت میدن الان فقط شاهد چن تا دارم و فیلم که خونه چه داغون بود
میتونم کاری کنم یا نه
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ساعت شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در صورت تخلیه ملک
توسط مستأجر ، شما مکلف هستید که تمام مبلغ رهن را پرداخت نمایید و اگر شما مدعی خسارت به خانه خود هستید شما باید دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد