مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام
در یک مکانی 12سال مسئول بودم 5ماه پیش داداستان و همکارانش با کلاهبرداری حقم که 9میلیارد بود کردند1,200بعد قرارداد نوشتن و طرف قرارداد پایبند نبود و در قرارداد حق فسخ ذکر نشده است من هم دادخواست دادم می خواستم بدونم چجوری می توانم قرارداد رو فسخ کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است
باید دید متن قرارداد چیست
تعهدات طرفین چیست و....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد چه ارتباطی با این مسئولین دارد هم زدن یک ماجرا فقط اتلاف وقت است باید اسناد و مدارک شما را رویت کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دادخواست تایید فسخ دادگاه با توجه به قرارداد تنظیمی و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اسناد و مدارک نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، نیاز به بررسی مفاد قرارداد و جزئیات موضوع میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.