مشاوره حقوقی رایگان - تامین وثیقه زندانی اعسار

با سلام
زندانی داریم که یک بار در مهلت یک ماهه درخواست اعسار داد و آزاد شد بار اول به علت کافی نبودن مدارک اعسار رد شد درخواست دوباره اعسار پذیرفته شد ولی با پیش پرداخت سنگین الان درخواست تجدید نظر داده شده آیا امکان آزادی با تامین وثیقه وجود دارد ؟ به گفته دادگاه چون یک بار در مهلت یک ماهه آزاد شده امکان آزادی با وثیقه وجود ندارد.
پیشاپیش از پاسخگویی شما متشکرم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تامبلغ محکوم به رانپردازدآزادنخواهدشدمگراینکه مجددااعساربدهد.موفق باشید